Häät, Väitöskaronkat, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, yritysjuhlat..

 

Tarjoamme joustavasti käyttöösi ainutlaatuiset ja tunnelmalliset puitteet, jotka auttavat tekemään tilaisuudestasi ikimuistoisen!

 

  • Historiallisen ympäristönsä ja upean Saimaa näkymän vuoksi tunnelmallinen vanha tiilirakennus soveltuu erinomaisesti kokousten, häiden ja muiden juhlien pitopaikaksi. Lappeenrannan kirkolta on lyhyt kävelymatka Linnoituksen Krouviin, ja vihkimisen voi suorittaa myös Krouvin intiimillä, luonnonkauniilla takapihalla. Majoitustilaa löytyy runsaasti alle kilometrin päässä sijaitsevasta kaupungin keskustasta.

 

  • Kokous- ja juhlakäyttöön soveltuvat mainiosti Mannerheimin kabinetti (max 25 hlöä) ja Suvorovin Sali (max 100 hlöä). Kaikki tarpeellinen kokoustekniikka on käytettävissänne ja keittiömme loihtii teille tilaisuuteenne sopivan tarjoilun.

 

  • Lähtökohtana kaikissa ruoka-annoksissamme ovat hyvät raaka-aineet. Mielellään kotimaiset ja lähellä tuotetut. Makujen maailma on rakennettu osin Karjalaisiin ja venäläisiin klassikoihin nojautuen, mutta myös innovatiivisempia ratkaisuja käyttäen. Venäläiseen kulttuuriin kuuluu ehdottomasti intohimo. Se on myös meidän keittiömme päämausteena. Sen seurana on karjalainen vieraanvaraisuus. Toivomme sydämellisesti, että viihdytte ruokiemme parissa!

Marjo ja Jukka 11/2011

“Ruoka oli hyvää ja karonkka väen vieraat viihtyivät. Tila oli tunnelmallinen ja intiimi. Ja kivan säväyksen juhliin toi paikan monivaiheinen historia.”

Carita ja Mikko 7/2006

“Tunnelma syntyi Krouvin upeassa ympäristössä juuri sellaiseksi, kuin haaveilimmekin. Menun maut ja palvelu osui kertakaikkisen hyvin kohdalleen.”

Anni ja Jyri

Tuhannet kiitokset koko Linnoituksen Krouvin henkilökunnalle ikimuistoisista juhlistamme! Kaiken kruunasi kaunis ilma ja Linnoituksen Krouvin tarjoamat upeat puitteet. Voimme lämpimästi suositella Linnoituksen Krouvia kaikille juhliaan suunnitteleville.

 

Suvi 9/2014

“Tunnelmallinen paikka ihanalla sijainilla. Ruoka oli todella hyvää ja henkilökunta ihana. Järjestelyt toimivat ja vieraat viihtyivät. Oikein onnistuneet häät.”

Kati ja Ville

“Vietimme häitä Krouvissa syksyllä 2008. Palvelu oli sydämellistä, ruoka erinomaista ja ympäristö Saimaa näkymin aivan ihana. Loppuillan ilotulitus kruunasi koko tapahtuman.”

Tuija ja Risto

“Hääbileet olivat ikimuistoiset ja bändi osasi hommansa.”

Heinolat 10/2009

“Näitä syntymäpäiviä en unohda koskaan. Henkilökunnan vieraanvaraisuus ja ihanat herkut tekivät lähtemättömän vaikutuksen”

Please reload

Krouvin näyttelytoiminta

 

Outi Turpeinen, Taiteen Tohtori ja taiteilija itsekin on koonnut ravintolaan kotimaisten ja kansainvälisten taiteilijoiden näyttelyitä vuodesta 2006 lähtien. Hän on valinnut teokset jotka sopivat tilaan ja tunnelmaan yhdessä kulloisenkin taiteilijan kanssa.

 

Teokset ovat yleensä ostettavissa ja ravintolan henkilökunta kertoo niistä mielellään lisää.

 

Linnoituksen Krouvi - Aitoja makuja || Hääkuvat © Sami Kontto ||

Cognac glasses